Loading

Woodland Hotel

Ski Center Brezovica

Informata rreth Hotelit

Disa fjalë për ne

Hotel i vogël familjarë dhe gjendemi në Qendrën e Skijimit në Brezovicë në lartesinë mbidetare 1740 metra dhe posedojmë 2 apartmana, 5 dhoma për katër persona dhe 14 dhoma për dy persona. Si pjesë e hotelit është edhe Bar/Restaurani i cili ka një kapacitet për 80 persona. Hoteli gjendet në qendër të skijimit dhe 20 metra larg teleferikut.

Kontakti

Mos hezitoni të na shkruani