Loading

Woodland Hotel

Ski Center Brezovica
+377 (0) 44 444 448
[email protected]

Informata rreth Hotelit

Disa fjalë për ne

Woodland Hotel - Ski dhe Snowboard Qendra Brezovicë, Malet e Sharrit

Woodland Hotel është hotel familjar, dhe gjendet 1750 m lartësi mbi-detare, i rrethuar nga malet mahnitëse të Sharrit dhe në mes të pistave më të njohura të skijimit në Kosovë, dhe vetëm disa metra larg skiliftëve në Brezovicë.

Hoteli ofron pamje magjepsëse në mes të pishave ku mund ta ndijeni aromën e natyrës nga dritarja juaj.

Hoteli përmban 14 dhoma dyshe, 6 dhoma familjare (me 4 shtrëter) si dhe 3 apartmane të pajisura me jacuzzi.

Në Woodland Hotel është bar-restorani me një ambient relaksues e të ngrohtë familjar, që ofron ushqim tradicional e të shumëllojshem dhe kualitativ. Restorani është i pajisur me wi-fi.

Kontakti

Mos hezitoni të na shkruani